Škola v přírodě Šumava, Plánice - 4.B

Pondělí
S dětmi jsme dnes v pořádku dorazili do Plánice. Cesta byla bez komplikací. V ubytování nás uvítali obědem. Následně jsme vyrazili na procházku po okolí a hrát hry na hřiště. Nechyběla ani tradiční výroba plakátů a pokřiků skupinek. Zdravíme do Prahy, vaše 4.B !

Úterý
Dnes jsme s dětmi měli pěkný den, počasí se opravdu vydařilo a celý den svítilo sluníčko. Dopoledne jsme absolvovali orientační běh ve skupinách, odpoledne jsme šli k Hnacovskému rybníku. V podvečer nesměla chybět dávka fotbalu a mnoho dalších her.

Středa
Středa byla opravdu krásným dnem a také zcela nejteplejším. Dopoledne jsme se věnovali hrám v našich pirátských týmech. Museli jsme najít zlaté mince, prokázat sílu s lanem a spolupráci ve skupině. Odpoledne bylo ve znamení vodního hraní a trávení času v bazénu. K večeru jsme si stihli dojít pro dřevo a opéct si buřty. Nechyběly míčové hry, plno smíchu a tak se těšíme na další den.

Čtvrtek
Dnešní den nám sice malinko spadlo pár kapek, ale i tak jsme si čtvrteční den užili. Dopoledne jsme hráli hry na zapamatování, které byly spojeny s pohybem. K obědu mám v našem ubytování připravili báječné překvapení (více na fotkách). Odpoledne jsme vyrazily na výlet do Klatov, kde jsme si prošly katakomby a další památky. Zítra se na vás budeme těšit okolo půl jedné - jedné v Praze.