Škola v přírodě, Harrachov - 1. a 2. třídy

Pondělí
Zdravíme všechny z Harrachova. Po náročnějším odjezdu už vše probíhalo hladce. Po menší přestávce na svačinu jsme konečně dorazili do Harrachova. Ubytovali jsme se a po obědě jsme vyrazili prozkoumat okolí, které je tu opravdu krásné. Počasí nám naštěstí zatím docela přálo. Po výborné večeři a večerní hygieně, jsme se začali chystat ke spánku. Teď už všichni spokojeně spí a těší se na zítřejší zážitky.

Úterý
Dnes jsme se probudili do velmi deštivého dne, ale to nás neodradilo a celý den jsme si skvěle užili. Dopoledne jsme vyrazili na procházku do lesa a odpoledne nás čekalo koupání v bazéně, na které jsme se moc těšili. Večer jsme se věnovali nacvičování na závěrečnou školní akademii a také jsme domů napsali pohledy. Zítra nás opět čeká pestrý program.

Středa
Dnes jsme se probudili do krásného slunečného rána. Hned po snídani jsme vyrazili na exkurzi do sklárny, kde jsme viděli ruční výrobu skleniček. Cestou ze sklárny jsme si prošli včelí stezku a prohlédli centrum města Harrachov. Odpoledne nás čekal sportovní program. Večer jsme si pochutnali na skvělé rajské omáčce. Dnešek jsme si oravdu užili!

Čtvrtek
Dnes nás čekal výlet k Mumlavským vodopádům. Cestou jsme si v lese postavili domečky pro skřítky a prošli jsme si liščí stezku. Odpoledne jsme se ještě věnovali nácviku na školní akademii, zahráli si fotbal a jiné hry na hřišti a pak už nás čekala diskotéka, na kterou jsme se moc těšili. Po diskotéce proběhlo vyhodnocení soutěží, za které jsme získali pěkné odměny. Potom jsme se pustili do balení Poradili jsme si i s balením kufrů. Zítra přijedeme ke škole kolem 13 hodiny. Měli jsme se krásně, ale už se na vás moc těšíme.