Lyžařský kurz 2. tříd

Šumava – Nové Hutě

Pondělí
Milí rodiče, zdravíme z Šumavy. Sníh jsme tu i po včerejším dešti našli a odpoledne se na něm i vyřádili. Lyže máme u vleku a těšíme se na zítřejší lyžování. Zabydleli jsme se v pokojích, stačili si i přidávat bájo jídlo k obědu i večeři!

Úterý
Naše přání, aby nasněžilo, se zatím nevyplnilo, ale nakonec jsme si zalyžovali skvěle. Lyžovali jsme dopoledne i odpoledne, mezi tím jsme měli dobrý oběd s domácími knedlíky. Pan kuchař nám upekl i koláčky! Známe už i FIS pravidla!

Středa
Ranní pohled z okna nás překvapil a naladil - bylo bílo! Ochotní vlekaři nám opět pomáhali, a tak dnes vyjela na kopec většina z nás! Lyžování jsme si užili a odpoledne nám svítilo i sluníčko. K večeři jsme měli kuřecí řízky s bramborovou kaší a jako moučník míša řezy. Večer přijel pan Tischler z Horské služby, a to jsme se dozvěděli nových a zajímavých informací :-)! Víte, jaké tel. číslo HS má? 1210!

Čtvrtek
Dnešní lyžování bylo luxusní - 10 cm nového prašanu! K tomu sluníčko a milý pan vlekař. Také jsme se stačili vyřádit ve sněhu a postavit iglů, či jiné stavby. Pan kuchař nám dnes na přání udělal vdolky, snědli jsme jich strašně moc a dobrou noc!